Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartSpirituell/Åndelig Healing, Transe healing Husrens

Lene Holstad

leneholstad(@)hotmail.com

Transe healing:

Transe er en tilstand. Når man går i transe endrer man sitt fokus.

Denne tilstanden kan være lett, middels eller dyp.

Transehealing en dypere form for healing. Jeg går inn i en lett transe og setter meg selv til side, slik at jeg blir en mer åpen kanal hvor energien kan flyte helt fritt.

Du ligger på en behandlingsbenk, med et teppe over.

Opplevelsene vi har på benken kan være forskjellige. Noen blir veldig rolige, andre sovner, og enkelte kan kjenne behagelig energiflyt. På benken har en klærne på, og en velger selv om en vil ha healing med eller uten teppe.

Alle har gitt tilbakemeldinger på at de føler bare velbehag under healingen. Og blir avslappet når det er over.

Transe healing er en meget sterk form for healing.

Gir også fjernhealing hvis du bor langt unna. Avstand spiller ingen rolle, healingen energien er like sterk.

Vi blir enige om et tidspunkt på forhånd, hvor klienten legger seg ned i en behagelig stilling.

Fjernhealingen kan føles meget behagelig!


Spirituell Healing

Healing skjer ved en åndelig kontakt mellom meg som healer, klienten og den naturlige åndeverden. Healing er å utveksle åndelig energi. Åndeverden er positiv, intelligent og ønsker å gi healing til de som mottar det. Stress og mas i hverdagen kan gi både psykiske og fysiske plager, og ubalanser i kroppen. Healing setter i gang prosesser i kroppen din, og bidrar til å stimulere kroppens naturlige evne til å helbrede seg selv. Healing kan hjelpe mot en rekke helseplager. Den kan også stimulere til mer positiv energi i kroppen når en føler seg trett og sliten.


Ved fjernhealing må innbetalingen være registrert på konto før behandling. Konto nummer blir oppgitt.


Se for deg en bil som ikke fylles med drivstoff. Det er tilsvarende med mennesket, - kroppen er kjøretøyet, sjelen er motoren og ånden er energien eller drivstoffet. Vi må fylle på riktig drivstoff for at vi skal være friske og gå i riktig retning.


Ørelys behandling:

Bruk av ørelys er en urgammel naturbehandling.

Lysene jeg bruker er et ekte naturprodukt, håndlaget og godkjent av Det Norske Veritas i Kina.

Kan hjelpe mot øresus, styrke immunforsvaret, fjerner ørevoks, hodepine, bihulebetennelse, forkjølelse, voks "propper" i ørene,stress og dårlig søvn.

Alternativ behandling skal aldri erstatte tradisjonell medisinsk hjelp i det offentlige helsevesen.Jeg spår ikke, jeg formidler råd og gir veiledning. Det er opp til klienten selv å ta avgjørelsene. Siden vi alle har personlig ansvar for våre liv er det kun vi selv som kan gjøre endringene. Klienten har selv ansvaret for handlinger som blir gjort.


0