Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping CartKlarsynt veiledning Rådgiving Reading Kanalisering

leneholstad(@)hotmail.com

41 27 43 33

Klarsynt/intuitiv veiledning:

Flere og flere benytter seg av klarsynte medium når en står fast i livet og når avgjørelser skal tas. Åndeverden gir oss kjærlige dytt fremover og kommer med gode råd. Siden du selv har din frie vilje, kommer rådene som inspirasjon og veiledning. Budskapene kommer som bilder, syn, symboler og beskjeder. Klarsyn kan hjelpe deg med å få svar, så du selv kan styre ditt eget liv. Snu negative tanker til positive og styrke potensialene dine.

Klarsynthet betyr å se det som er skjult for det blotte øyet, og tolke symbolene som kommer riktig. Farger, symboler, en kan også bli vist små film snutter.

Noen ser tidligere hendelser like godt som nåtid og fremtid.

Jeg kan hjelpe og inspirere deg til riktige valg. Svarene har vi som oftest i oss allerede, men vi kan problemer med å se tegnene vi blir gitt, lese symbolene og høre hva som blir sagt oss.


"Jeg ser frem til den dagen da også legene uten problemer vil godta og akseptere at vi er omgitt av mysterier."

- Bernie Siegel MD, kirug, forfatter

Gir også veiledning over telefon hvis du bor langt unna.Jeg spår ikke, jeg formidler råd og gir veiledning. Det er opp til klienten selv å ta avgjørelsene. Siden vi alle har personlig ansvar for våre liv er det kun vi selv som kan gjøre endringene. Klienten har selv ansvaret for handlinger som blir gjort.


0